Obecné informace

SVATEBNÍ  MEJDAN 

Svatební mejdany, které si můžete u nás objednat, jsou vždy konzultovány společně s Vámi. Konzultace se týká především Vašich představ. 

Na nás je zařídit vše potřebné - zajistit techniku, dopravu, zábavu a další drobnosti, které jsou potřeba k přěměně Vašich představ na skutečnost.
Máme více jak 25 let zkušeností a přes 310 realizovaných odehraných svateb. Zkrátka hudební stránku a zábavu nechte na nás. Používáme ověřenou profesionální techniku sloužící pro tyto účely. 

Hudební repertoár je velmi široký, hrajeme hudbu od 60., 70., 80., 90. let až po současnost. A hlavně na Vaše přání! Hrajeme také lidovky, country, pop, rock, rock n roll aj.
K obřadu - klasickou vážnou hudbu, Vámi vybranou hudbu nebo možnost vystoupení houslistky.
Při sestavení playlistu dostanete samozřejmě prostor zařadit své oblíbené hity, které máte rádi, případně si můžete donést i vlastní originální CD nebo flash disk, na kterém máte uloženou svoji oblíbenou hudbu.

Svatbu můžeme rozšířit o další program např: kapelu, duo, trio, karaoke, kouzelníka, soutěže, hry, tombolu, zábavu pro děti, taneční vystoupení, barmanskou show, ohňostroje a spoustu další zábavy.

Pokud budou na svatbě děti připravíme pro ně hry, soutěže, tanečky, dovezeme pro ně drobné dárky, bublinkovou show aj.

Svatební mejdan zrealizujeme podle Vašeho gusta kdekoliv - zámek, zámecká zahrada, bazén, letiště, restaurace, hotel , sportovní stadion, na Vašem soukromém pozemku apod. 

Zvučíme i firemní a privátní akce, prezentace, večírky, diskotéky, moderování, akce pro děti, karnevaly, dětské dny, sportovní a kulturní akce.
Možnost zapůjčení aparatury. 

Akce zrealizujeme po celé ČR i zahraničí.