Recenze z ostatních webů

 

 
halilali18. 6. 2018

Svatba 16.6.2018 -Velká pochvala pro super DJ, moderátora , baviče a vlastně úplně normálního komunikativního chlapa. Vyhoví, skvěle hraje,umí lidi zabavit, nic násilného.Díky moc pane Jung

hanysob20. 6. 2017
doporučuji
 
evik_svistik
8. 10. 2016
Mohu doporučit, dali jsme mu seznam cca 100 songů, co zhruba chceme hrát, naprosto se toho držel a pochopil, jaký styl se nám líbí, zařadil navíc i soutěž, bubliny a celkově byl skvělý. Cenově přijatelný. Doporučuji.
 
jitulinka8915. 7. 2016
Skvely clovek ktery se umi postarat o zabavu a uzadnou hudbu
 
anetka911. 7. 2016
S panem DJ domluva bezva, hezky nám hrál až do noci. Doporučit můžeme.
 
bruchacek10. 10. 2013
doporučuji
 
dpetulinka 30.08.2012
Nemůžu si stěžovat, parádní! Hrál podle nálady hostů, u nás tančili převážně děti a střelené maminky jako jsem já :) moc jsme si to užili, pouštěl na nás bublinky, dětem rozdal svítící náramky, vymyslel hry pro dospělé, všechno parádně komentoval a cena byla naprosto skvělá. Můžu jen doporučit!
 
hrdlika114. 2. 2012
doporučuji
 
xxphxx
25. 9. 2011
Perfektně hrál, super domluva, vytvořil super atmosféru. Všem ho mohu doporučit
 
Recenze Facebook
Lukáš Nývlt     20.08.2021
Suprovej mejdan 20.08.2022. 100% doporučuji.
 
Milan Světlík   24.07.2021
Měli jsme pana Junga na svatbě letos v červenci 2021 v Náchodě na Vyhlídce a už od prvního kontaktu jsem věděl, že jsem si vybral velmi dobře. Jarda je profesionál, ať už co se týče jednání, přípravy, plánování, koordinace, tak již během hraní a vystoupení. Opravdu se nám postaral o skvělou zábavu, hudbu, hry, všichni hosté byli spokojeni včetně mě, doporučil bych ho všem a jistě jeho služeb v budoucnu opět využijeme, Děkujeme mockrát.
 
Jana Kučerová  29.08.2020
Skvělá domluva a perfektní servis. Ozvučení obřadu, párty pro děti (vč. animačního programu pro děti) a následná párty pro dospělé (vč. svatební hry). Všichni byli nadšení z bublinek a hlavně ze zabavení a unavení dětí. Doporučuji.
 

Recenze z webu Svatba.cz

HODNOCENÍ

star-fullstar-fullstar-fullstar-fullstar-full
5 (4x)
star-fullstar-fullstar-fullstar-fullstar-full
Dobrý den, velice jsme Vám chtěli poděkovat za krásnou svatbu. Hudba a zábava byla perfektní. Určitě Vás budeme všem doporučovat. Svatba byla krásná... opravdu jak máte napsáno na svých stránkách, byl to svatební mejdan... naši hosté se skvěle bavili a děti byly z bublinek nadšený. Ještě jednou Vám děkujeme.
star-fullstar-fullstar-fullstar-fullstar-full
Skvělá svatba, děkujeme! Moc děkujeme za skvělé ozvučení a moderování naší svatby! Bylo to naprosto perfektní, od podkresové hudby během svatebního obědu až po perfektní večerní (noční) párty! Všichni, my i svatební hosté, byli nadšení, skvěle se bavili a celou svatbu si díky Vám užili. Rozhodně Vás budeme rádi doporučovat dále, a pokud budeme v budoucnu organizovat sami nějakou party, nebudete na ní chybět! Ještě jednou děkujeme
star-fullstar-fullstar-fullstar-fullstar-full
Dobrý den, chtěli bychom poděkovat za skvělou hudbu v průběhu našeho svatebního dne. Domluva byla od začátku vynikající, písničky bezva, nic nebylo problém, moderování taktéž. Výborné jednání a domluva. Rozhodně doporučujeme!:)
star-fullstar-fullstar-fullstar-fullstar-full
Děkujeme moc za super hraní na naší svatbě!!!! Byl jste super a věřím, že jste zde nebyl naposled :) Ne jen že si Vás určitě opět objednáme my sami ale spousta našich přátel a věřím, že i v příštím roce zase na nějákou svatbičku :)!! Mějte se zatím krásně a příště naviděnou.

 

Recenze Google

Statistiky autora recenzeSvatební Mejdan 12.06.2022
Recenze od uživatele veronika kucirkpřed 2 týdny
 
S panem Jungem jsme byli maximálně spokojeni.
Pán Jung byl moc ochotný a ve všem nám vyhověl podle našich představ. Skvělý výběr songu pro všechny věkové kategorie. Animační program jeho dcery byl naprosto skvělý. Určitě doporučujeme a doufáme, že jsme se neviděli naposled.

 

 

 
Statistiky autora recenze1 recenze • 0 fotek
Recenze od uživatele veronika kucirkova
 před 2 týdny
S panem Jungem jsme byli maximálně spokojeni.
Pán Jung byl moc ochotný a ve všem nám vyhověl podle našich představ. Skvělý výběr songu pro všechny věkové kategorie. Animační program jeho dcery byl naprosto skvělý.
Určitě doporučujeme a doufáme, že jsme se neviděli naposled:)
owner-badge
Svatebnimejdan.cz
Vlastník