Zábava - proč ji svěřit nám?

Zábava je jednou z nejdůležitějších součástí na svatbě.
Je potřeba vybírat pečlivě člověka, kapelu nebo dje, který se Vám bude po celý den věnovat a mít na starosti zábavu, hudbu, soutěže, moderování, apod.
Někdo si řekne "tohle nepotřebuji, máme spoustu kamarádů a ti se postarají o zábavu", ale... ? Většinou ti, kteří jsou pozváni na svatbu, nemají chuť pořádat nějakou zábavu a starat se. Zkrátka přijdou se pobavit, popovídat si, dobře se najíst, napít a chtějí prožít příjemný den společně s Vámi a ostatními svatebčany. Nikdo přece nepůjde na svatbu proto, aby si ji neužil a staral se o hudební a zábavní stránku večera. Proto jsme tu právě my - Djs, hudební skupiny aj. Ano - je pravda, že vybrat správného člověka, který se Vám postará o zábavu, je docela nelehký úkol, ale rozhodně ne těžký.
Jsou djs převážně mladších ročníků, kteří hrají vaši oblíbenou muziku někde na diskotéce a dobře mixují písničky do sebe tak, aby pěkně seděli, ale nepromluví do mikrofonu za celý večer.. Svatba je však úplně o něčem jiném! Hlavně je to vše o rozmanitosti. Na svatbě se sejde spousta generací od nejmladších až po ty "dříve narozené", a proto k tomu musíme také přihlédnout - jak skladbou po hudební stránce, tak po stránce zábavy. Co takhle, když máte na svatbě třeba děti, taky by se rády určitě pobavily. Ano, pokud jsou ještě hodně malé, moc s nimi neuděláte, ale je spousta věcí, u kterých se dokáží pěkně rozjet. A ty starší? Ty už nemusíte ani pobízet, protože se dokáží bavit společně s Vámi. Animační program je hlavně pro děti 3 - 12 let.
Proto na našem svatebním mejdanu dbáme na to, aby se bavili všichni - od nejmenších až po starší ročníky.
Přizpůsobíme zábavu a hudební stránku tak, aby byli spokojeni pokud možno všichni . Ne vždy se to povede tak, jak si člověk myslí, ale určitě se vynasnažíme vyhovět každému: hudební přání, soutěže, hry, proslov, moderování, prodloužení hudební produkce apod. Přejeme Vám ten nejkrásnější svatební den.

Máme spoustu zábavných soutěží, kvízů, her a podobných věcí, které rozjedou zábavu naplno. Vždy je to, ale o vzájemné domluvě a Vaší představě. Proto je dobré uskutečnit před svatbou osobní setkání, kde si upřesníme společně i drobnější detaily ohledně svatebního mejdanu.                                                                                               Za Svatební mejdan Dj Jaroslav Jung